Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Obvestila
Zbirni center Barje bo znova odprl svoja vrata
Datum objave: 10.4.2020
V sredo, 15. aprila 2020, bo zbirni center Barje ponovno odprl svoja vrata. Odpadke iz gospodinjstev bodo sprejemali ob delovnikih in sobotah med 14. in 20. uro.
 
Zaradi preprečevanja širjenja okužbe morajo uporabniki nositi svoje zaščitne maske in rokavice ter vzdrževati predpisano varnostno razdaljo.
Promet oziroma vstop v zbirni center bodo usmerjali varnostniki in ker se pri dovozu v zbirni center lahko pojavijo zastoji, prosimo bodite strpni in striktno upoštevajte navodila.
Zaradi lažjega in hitrejšega odlaganja odpadke ustrezno pripravite in razvrstite že doma.
Za zeleni odrez in kosovne odpadke je vzpostavljen dodaten prostor, zato uporabniki, ki bodo pripeljali tovrstne odpadke prosimo spremljajte posebne označevalne table in se že v krožišču pravilno razvrstite.
 
Odprti tudi primestni zbirni centri
Svoja vrata bodo odprli tudi primestni zbirni centri, in sicer po dosedanjem običajnem urniku. Tudi v teh zbirnih centrih bo veljal poseben režim, med drugim bo vstop omogočen največ dvema voziloma hkrati. Zbirni center Povšetova za zdaj ostaja zaprt.
 
Ravnajmo odgovorno. Varujmo okolje.
Odpadkov, ki ne spadajo v domače zabojnike, ne puščajte na ulicah, poleg zabojnikov ali v naravi. Bodite spoštljivi do okolja, drugih prebivalcev Občine Dobrova-Polhov Gradec in komunalnih delavcev. Izredne razmere terjajo prilagoditev navad nas vseh, pri čemer sta spoštovanje in solidarnost do sočloveka zdaj še toliko pomembnejša, da naše okolje ostane urejeno in varno.

Pripravil/-a: Sandra Nartnik

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2020. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.