Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Obvestila
Sporočilo za javnost: Lov na zaklade Osrednje Slovenije
Datum objave: 24.8.2017

Ljubljano vedno opišemo kot idealno izhodišče za dnevne izlete. Verjamemo namreč, da lahko z upravljanjem turističnih tokov v regijo Osrednje Slovenije in drugod po državi delno sprostimo mestno jedro in ga pustimo prijetnejšega za bivanje prebivalcev in tistih gostov, ki ostanejo. Obenem pa promoviramo in ustvarjamo določen dobiček od turizma tudi drugim destinacijam in ponudnikom - verjamemo v povezovanje, saj imajo tako od uspeha prestolnice lahko več vsi.

 

S tokratno aktivacijo želimo v prvi vrsti dati dodatne predloge za deset izletov ne zgolj tujim obiskovalcem, ampak tudi domačinom, saj pogosto slabo poznamo ponudbo pred svojim pragom. Uporabnike družbenega omrežja Instagram pa vabimo tudi k sodelovanju, kar bomo nagradili z manjšimi lokalnimi darilci. Pravila sodelovanja so preprosta:

1. Izberite in obiščite kraj z našega seznama.

2. Fotografirajte, kar vas je navdušilo.

3. Fotografijo objavite na Instagramu in jo pokažete še drugim. Ne pozabite pripisati hashtaga: #CentralSlovenia in označiti lokacije.

4. Na navedeni točki pokažite svojo objavo in prejeli boste lokalno darilce.

Prvi del kampanje za promocijo Osrednjeslovenske regije smo izvedli še pred letošnjim poletjem in dobili velik odziv – 2000 objav s #CentralSlovenia. Verjamemo, da bomo tudi tokrat na našem hashtagu zbrali mnogo fotografij, ki bodo nenazadnje prepričale v izlet tudi tuje obiskovalce. Prav prebivalci smo namreč najboljši ambasadorji svojih destinacij.

 

Turizem Ljubljana sicer že od leta 2011 deluje kot regijska destinacijska organizacija in sodeluje pri oživljanju manj valoriziranih turističnih območij v regiji in oblikovanju tržno uspešnih integralnih turističnih produktov, ki bodo obiskovalce Ljubljane potegnili iz mestnega jedra. S promocijo destinacij v regiji in zanimivih avtentičnih doživetij lahko namreč dosežemo podaljšanje povprečne dobe bivanja in povečano potrošnjo, kar sta strateška cilja.

 

 

Pripravil/-a: Helena Čuk

LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2017. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.