Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
NOVICE > Zadnjih 30 novic
Za ogled celotne vsebine novice kliknite na njen naslov. Starejše novice lahko najdete prek seznama področij na levi strani ali prek iskalnika.
Delo občinske uprave - vodovodi (25.7.2016)
Na vodovodnem sistemu Polhov Gradec je potrebno vodo prekuhavati.
Delo občinske uprave - vodovodi (25.7.2016)
Na vodovodnem sistemu Hrastenice je potrebno vodo prekuhavati.
Obvestila (22.7.2016)

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Ljubljana okolica nadzorništvo Vrhnika obvešča odjemalce, da bo v sredo dne 27.7.2016 od 8:00 do 12:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP STRANSKA VAS, ŠUJICA, SELO PRI DOBROVI 2. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se svojim odjemalcem zahvaljuje za razumevanje.

Delo občinske uprave - vodovodi (20.7.2016)
Na vodovodnem sistemu Hruševo je potrebno vodo prekuhavati.
Delo občinske uprave - vodovodi (15.7.2016)

Na vodovodnem sistemu Dobrova pitne vode ni potrebno več preventivno prekuhavati.

Delo občinske uprave - vodovodi (14.7.2016)

Krajevna skupnost Dobrova obvešča vse uporabnike pitne vode na območju vodovodnega sistema Dobrova, da je zaradi nočnih obilnih padavin in možne povečane motnosti vode potrebno pitno vodo pred vsako uporabo za prehranske namene preventivno prekuhavati.

Ukrep preventivnega prekuhavanja pitne vode velja do preklica!

Delo občinske uprave - vodovodi (13.7.2016)
Občina Dobrova – Polhov Gradec obvešča uporabnike pitne vode na območju vodovodnega sistema Šentjošt, da je zaradi napovedi okrepitve padavin in možne povečane motnosti pitne vode potrebno pitno vodo pred vsako uporabo za prehranske namene preventivno prekuhavati.

Ukrep prekuhavanja pitne vode velja do preklica!
Obvestila (11.7.2016)
Krajevna skupnost Dobrova obvešča vse uporabnike pitne vode na območju  vodovodnega omrežja zgornji Razori - Draževnik - Komanija, da je zaradi okvare na vodovodnem omrežju prekinjena dobava pitne vode! Napako na vodovodnem omrežju že iščemo in jo bomo skušali čimprej odpraviti.
 
Hvala za razumevanje.
 
Krajevna skupnost Dobrova
Obvestila (11.7.2016)
RDO Osrednja Slovenija pristopa k oblikovanju nove izvedbeno naravnane strategije razvoja turizma. V ta namen objavlja poziv katerega namen je zbrati kar največ informacij o načrtovanih turističnih programih, projektih in idejah.
Delo občinske uprave (8.7.2016)
Zaradi slabe prometne ureditve skozi Stransko vas je Občina Dobrova - Polhov Gradec naročila izdelavo idejne zasnove prometne ureditve.
Obvestila (8.7.2016)

Odprt je javni razpis RRA LUR, za pridobitev garancij za bančne kredite mikro, malim in srednje velikim podjetjem v okviru Regijske garancijske sheme v Osrednjeslovenski regiji.

Obvestila (7.7.2016)
Obveščamo vas, da je župan občine Dobrova - Polhov Gradec sklical Zbor občanov za območje Krajevne skupnosti Dobrova, ki bo v petek, 8. julija 2016 ob 20.00 uri v prostorih OŠ Dobrova.
 
Vljudno vabljeni!
Delo občinske uprave - vodovodi (7.7.2016)

Občina Dobrova – Polhov Gradec obvešča uporabnike pitne vode na območju vodovodnega sistema Srednji Vrh - Rovt, da pitne vode ni potrebno več prekuhavati.

Delo občinske uprave (4.7.2016)
V petek, 24. junija, je v parku Polhograjske graščine potekala slovesna prireditev ob občinskem prazniku občine Dobrova – Polhov Gradec in Dnevu državnosti Republike Slovenije, na kateri je župan Franc Setnikar podelil tudi občinska priznanja.
Delo občinske uprave - pokopališča (27.6.2016)
Po uspešno izvedeni gradnji in pridobitvi uporabnega dovoljenja v letu 2015 za mrliško vežico v Polhovem Gradcu,  je Občina Dobrova  - Polhov Gradec v mesecu maju letošnjega leta pričela z gradnjo mrliške vežice v Šentjoštu.
Obvestila (24.6.2016)

Občina se je pridružila 12 destinacijam, ki sodelujejo na drugem nacionalnem pozivu Slovenske turistične organizacije za pospeševanje in presojo trajnostnega poslovanja v turizmu, imenovan Zelena shema slovenskega turizma - Slovenia Green. Po shemi je do danes ocenjenih deset slovenskih destinacij.

Delo občinske uprave-ceste (24.6.2016)
Občina Dobrova - Polhov Gradec z izbranim podjetjem CPG d.d. iz Nove Gorice gradi dostopno cesto do OŠ Dobrova s priključevanjem na regionalno cesto št. R3-641/1369 Polhov Gradec - Dobrova. Projekt bo zaključen predvidoma do konca avgusta, tako da bo za uporabo na voljo z začetkom šolskega leta 2016/2017.
Delo občinske uprave (24.6.2016)
 
Spoštovane občanke in občani!
 

Ob prazniku občine Dobrova – Polhov Gradec in Dnevu državnosti vam iskreno čestitam!

Franc Setnikar, župan

 

Delo občinske uprave-ceste (23.6.2016)
S koncem letošnjega maja se je zaključila gradnja dveh nadomestnih mostov čez Jernejčkov in Potrebuježev graben v Zalogu. Uradno bo promet stekel čez mostova predvidoma v mesecu juliju.
Delo občinske uprave (21.6.2016)
Občina je na podlagi izdelanih urbanističnih rešitev dveh glavnih naselij v občini, Dobrove in Polhovega Gradca, pristopila k nadaljnjemu urejanju omenjenih krajev.
Delo občinske uprave (20.6.2016)

V petek, 17. junija, je v prijetnem ambientu grajskega parka v Polhovem Gradcu župan Franc Setnikar nagovoril in čestital petintrideseterici najboljših devetošolcev.

Obvestila (7.6.2016)
Obveščamo vas, da bo v času letnih dopustov, v obdobju od 1. julija 2016 do 31. avgusta 2016, spremenjen razpored uradnih ur na krajevnih uradih Upravne enote Ljubljana.
Delo občinske uprave (11.5.2016)

Včeraj sta se v športni dvorani Dobrova, v okviru vladnega obiska v Osrednjeslovenski regiji, na košarkarski tekmi pomerili ekipa Vlade RS in ekipa Osrednjeslovenske regije. Na izjemno izenačenem dvoboju je v zadnji četrtini povedla domača ekipa in premagala vladne predstavnike z rezultatom 34:24.

Delo občinske uprave (6.5.2016)
Občina Dobrova - Polhov Gradec skupaj z javnim podjetjem Energetika Ljubljana nadaljuje plinifikacijo na območju občine, tokrat z gradnjo navezovalnega kanala plinovoda od Šujice do novega, komunalno urejenega območja na Selu, kjer je le-to že zgrajeno.
Obvestila (6.5.2016)
 
 
Združenje filmskih snemalcev Slovenije je letos prvič podelilo nagrado za življenjsko delo, ki jo je prejel tudi naš častni občan Ivo Belec.
Obvestila (4.5.2016)

V Tednu ljubiteljske kulture 2016 (od 13. do 22. maja 2016) se bo prepevalo - Naj se sliš’ 2016 = 500 pevcev in pevk, 29 pevskih zborov in malih pevskih zasedb, trije koncerti, v sredo, četrtek in petek, v Sori, Podpeči in v Dolskem.  Nastopili bodo tudi zbori iz naše občine.

Delo občinske uprave (29.4.2016)
 
Spoštovane občanke in občani!

Čestitke ob prvem maju - prazniku dela! Želim vam lepo praznovanje!

Franc Setnikar, župan

Obvestila (20.4.2016)
EKO sklad je na svoji spletni strani objavil javni razpis namenjen  finančnim spodbudam občanom za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stavb.
Delo občinske uprave - vodovodi (20.4.2016)
Krajevna skupnost Dobrova obvešča vse uporabnike vodovodnega sistema Brezje, da na tem vodovodnem sistemu ni več potrebno preventivno prekuhavanje pitne vode.
Delo občinske uprave (15.4.2016)
Občina se vključuje v Zeleno shemo Slovenskega turizma, certifikacijsko shemo, katere cilj je trajnostni razvoj vključenega območja.
LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2016. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.