Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
 
PISO  
SPLETNA ANKETA
Ni aktivne ankete
NOVICE
TURIZEM
Delo občinske uprave (4.12.2020)

Prižig lučk v grajskem parku v Polhovem Gradcu!

Oglejte si spodnji videoposnetek in spoznajte spletni Miklavžev sejem, ki ga pripravlja JZ Polhograjska graščina, izvedite, kako bo svetloba grajskih lučk ubrala svojo pot daleč v svet ter prisluhnite županovemu voščilu. 

https://www.youtube.com/watch?v=AOqSyyWTS04

Obvestila (1.12.2020)
V ponedeljek, 7. decembra 2020, ob 17.00 vas SPOT svetovanje Osrednjeslovenska (partner Območna obrtno-podjetniška zbornica Logatec) vabi na spletno delavnico Airbnb, Booking in Tripadvisor poslovanje, kjer boste pridobili praktično in uporabno znanje, ki vam bo pomagalo narediti konkretne korake k učinkovitejšemu trženju vaše ponudbe.
Delo občinske uprave-ceste (30.11.2020)
Prejšnji mesec smo se lahko seznanili s podatki, ki sta jih zbrala prikazovalnika hitrosti na območju Polhovega Gradca, sedaj pa se bomo še s tem, kako hitri so vozniki v Gabrju in na Horjulski cesti.
Delo občinske uprave-ceste (30.11.2020)
V četrtek, 26. 11. 2020, je časopis Delo poročal o izvedenih projektih na področju cest v naši občini ter tudi o načrtih za prihodnost.
Delo občinske uprave-ceste (26.11.2020)
Prikazovalniki hitrosti so se izkazali kot učinkovit pristop k zmanjšanju povprečnih hitrosti na odsekih, kjer so nameščeni. Nov prikazovalnik hitrosti, za našo občino že osmi, je bil konec oktobra nameščen v Črnem Vrhu. 
Delo občinske uprave-ceste (24.11.2020)
Septembra pa se je že pričelo asfaltiranje treh javnih poti v občini, in sicer makadamskih cest Črni Vrh–Gugelj–Reka, Hoja–Ravnek in Nartnik–Kucelj, dela pa so zdaj v večji meri zaključena. O projektu je poročal tudi časopis Dnevnik: https://www.dnevnik.si/1042943863.
Delo občinske uprave (23.11.2020)
Šole so trenutno res zaprte, vrtci pa delujejo v zelo omejenem obsegu. A vzgojno-izobraževalni zavodi v tem času kljub vsemu ne samevajo povsem. Pretekli meseci so bili izkoriščeni za opravilo številnih vzdrževalnih del. 
Delo občinske uprave (20.11.2020)
Ob spremljanju epidemiološke slike v naši državi, je župan Franc Setnikar nagovoril občane. Preberite njegove spodbudne besede ter na priloženih povezavah o ravnanju v času epidemije najdite odgovore na svoja vprašanja.
Delo občinske uprave (18.11.2020)

Avgusta so se pričela dela na zunanjih površinah pred Osnovno šolo Dobrova. Občina je namreč uredila zunanji športnorekreacijskih objekt, ki pa ni namenjen samo šolarjem, temveč vsem občanom ne glede na njihovo starost. Večgeneracijski prostor tako vse občane nagovarja h krepitvi telesne zmogljivosti in k aktivnem preživljanju prostega časa. 

Delo občinske uprave-ceste (17.11.2020)
V Brezju se je zaključila prenova dveh mostov.

 

 

Prijava motenj ali okvar  
(24 ur): 051 299 200  

                          

 

MojUpravljavec


Podatki o odjemnih mestih 
Sporočanje stanja števcevPRIREDITVE
Odpovedano nedeljsko vodenje po dvorski cerkvi sv. Petra
FOTO UTRINEK
> Foto galerija
LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2020. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.