Občina Dobrova - Polhov Gradec Občina Dobrova - Polhov Gradec
OBČINA|VLOGE IN OBRAZCI|RAZPISI IN POZIVI|PREDPISI|NOVICE|PRIREDITVE|KONTAKT
NAJDI  
 
PISO  
SPLETNA ANKETA
Ni aktivne ankete
NOVICE
TURIZEM
Delo občinske uprave (25.5.2020)
V spomladanskem obdobju so bili na preizkušnjo postavljeni ne le odnosi znotraj naših družin, temveč so se z novimi izzivi soočale tudi občine. V čisto novi in nepredvidljivi situaciji so morale poskrbeti za zajezitev širjenja virusa in vzpostavitev ter izvajanje ukrepov proti širjenju, vse ob upoštevanju priporočil in navodil strokovnih služb. Praktično čez noč je bilo potrebno priskrbeti zaščitna sredstva za delovanje sistema civilne zaščite, ki na trgu v začetku sploh niso bile dostopne, ter istočasno poskrbeti za najbolj ranljive skupine občanov. S kakšnimi izzivi se je soočala Občina Dobrova - Polhov Gradec, smo povprašali župana občine, Franca Setnikarja.
Obvestila (22.5.2020)
Preverite, kdaj bo obiskal vaš kraj.
Delo občinske uprave (22.5.2020)
Z dnem 31.5.2020 Občina Dobrova-Polhov Gradec ukinja telefonske številk za pomoč ljudem v stiski v času epidemije in sicer:
- 070/304-606 za naročilo zdravil na recept, brez recepta in naročilo medicinskih pripomočkov,
- 031/633-381 za psihosocialno pomoč, kjer vam je ponujena strokovna opora pri morebitnem težjem spoprijemanju s situacijo v času razglašene epidemije.
Obvestila (22.5.2020)
Društvo Šola zdravja vas znova vabi na vsakodnevno jutranjo telovadbo "1000 gibov", ki bo potekala vsak dan od ponedeljka do petka ob 8.30 v športno rekreacijskem centru Gabrje v vseh letnih časih in ob vsakem vremenu na prostem.
Obvestila (21.5.2020)

Marca vsako leto poteka vpis otrok v vrtec. Zaradi razmer se je letos vpis podaljšal do 16. aprila 2020.  Statistika vpisa otrok v vrtce na območju Občine Dobrova - Polhov Gradec pa kaže, da je število novo vpisanih otrok vsako leto manjše.

Obvestila (20.5.2020)
Slovenska turistična organizacija (STO) je zagnala kampanjo ZDAJ JE ČAS ZATE, Moja Slovenija, v kateri vabi vse prebivalce naše dežele k oddihu v Sloveniji, uživanju v doživetjih in odkrivanju skritih kotičkov, nato pa še k delitvi le-teh s ključnikom #mojaslovenija
Obvestila (18.5.2020)
Odpadke povzročamo vsi, zato moramo biti vsi, ki na območju Občine Dobrova - Polhov Gradec stalno, začasno ali občasno bivamo v svojih ali najetih nepremičninah, smo lastniki počitniške hiše ali opravljamo poslovno dejavnost, tudi vključeni v sistem ravnanja z odpadki.
Obvestila (18.5.2020)
Vabimo vas na sprehod, s seboj pa vzemite vrečko in rokavice, in kljub temu, da smeti niso vaše, poberite odpadke, ki jih odkrijete v naravi. Z majhnimi koraki in malo dobre volje do čistega okolja – vedno znova in znova.
Obvestila (18.5.2020)
Turizem je najhitreje rastoča panoga v naši občini kot tudi v celi državi, če izvzamemo dogajanje v zadnjih mesecih. Zato je potrebno razvoj turizma zasnovati vnaprej ter predvideti, kako lahko strmo vzpenjajočo se premico rasti obrnemo v samovzdržni  krog trajnostnega turizma.
 

 

24 urna telefonska prijava motenj ali okvar na vodovodnih sistemih:
051 299 200

 

  


PRIREDITVE
Ni podatkov o prireditvah v naslednjih dneh.
FOTO UTRINEK
> Foto galerija
LAS - Barje z zaledjem Dobrote Blagajeve dežele Blagajeva pot Grajska poroka Prireditve v Blagajevi deželi
Kazalo vsebine | O straneh © Občina Dobrova - Polhov Gradec
O SPLETNIH STRANEH
OBČINE DOBROVA - POLHOV GRADEC
© Občina Dobrova - PolhovGradec 2004-2020. Vse pravice so pridržane.
Oblikovanje: Maša Kozjek
Tehnična izvedba: Eppro, Boštjan Kožuh s.p.